KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόλις 30 μέτρα από κεντρικό δρόμο, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα, στα κατεχόμενα.

Το πτώμα εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής, 6 Ιανουαρίου, 30 μέτρα μακριά από τον κύριο δρόμο Ercan – Gaziler στην κατεχόμενη Λευκωσία, σύμφωνα με την Ηavadiskibris.

Η κουβέρτα στην οποία ήταν μέσα το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, ήταν τυλιγμένη σε σακούλα.

Η λεγόμενη 'αστυνομία' των κατεχομένων διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και πως μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE