KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόλις 30 μέτρα από κεντρικό δρόμο, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα, στα κατεχόμενα.

Το πτώμα εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής, 6 Ιανουαρίου, 30 μέτρα μακριά από τον κύριο δρόμο Ercan – Gaziler στην κατεχόμενη Λευκωσία, σύμφωνα με την Ηavadiskibris.

Η κουβέρτα στην οποία ήταν μέσα το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, ήταν τυλιγμένη σε σακούλα.

Η λεγόμενη 'αστυνομία' των κατεχομένων διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και πως μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE