Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το απόγευμα της Κυριακής (6/1).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (6/1) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε γύρω στις 17:30 από μέλη της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν επίσης στην σκηνή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ευτυχώς, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE