Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το απόγευμα της Κυριακής (6/1).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (6/1) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε γύρω στις 17:30 από μέλη της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν επίσης στην σκηνή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ευτυχώς, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE