Η κίνηση του «Πούρσα» για το ματς με Απόλλωνα που… λέει πολλά

Η κίνηση του «Πούρσα» για το ματς με Απόλλωνα που… λέει πολλά

Μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με το προηγούμενο (νικηφόρο) παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, έδωσε φανέλα βασικού στον Σεργίου αντί του Γκολομπάρτ και με αυτή την κίνηση/απόφαση του, δείχνει ξεκάθαρα το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την παρουσία των «ερυθρολεύκων» στο ματς με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Να σημειώσουμε ότι και αυτή η μία ήταν ουσιαστικά… αναγκαστική, αφού ο Γκολομπάρτ είχε συμπληρώσει ΟΚΤΩ (!) κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE