ΤΡΟΟΔΟΣ: Εγκλωβίστηκαν δυόμιση ώρες στα χιόνια - Επέβαιναν σε όχημα το ζεύγος με τρία ανήλικα παιδιά

ΤΡΟΟΔΟΣ: Εγκλωβίστηκαν δυόμιση ώρες στα χιόνια - Επέβαιναν σε όχημα το ζεύγος με τρία ανήλικα παιδιά

Το απόγευμα της Κυριακής (6/1) όχημα στο οποίο επέβαινε ζεύγος και τρία ανήλικα παιδιά, ακινητοποιήθηκε και εγκλωβίστηκε στα χιόνια.

Σύμφωνα με τον Σταθμάρχη Τροόδους, Ηρόδοτο Παναγίδη, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Κυριακή (6/1), γύρω στις 16:30, o Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών-Τροόδους, δέχθηκε τηλεφώνημα από 35χρονο καλούσε σε βοήθεια, αφού όπως είπε, το όχημά του είχε ακινητοποιηθεί στον δρόμο Τροόδους προς το φράγμα Προδρόμου.

Το όχημα φαίνεται να ακινητοποιήθηκε λόγω του παγετού και των χιονιών, στην περιοχή.

Στο αυτοκίνητο του 35χρονου, επέβαιναν ακόμη η σύζυγος του και τρία ανήλικα παιδιά.

Όπως είπε ο κ. Παναγίδης, η Αστυνομία αρχικά προσπάθησε μέσω συντεταγμένων να εντοπίσει το όχημα, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Γύρω στις 19:00 το βράδυ, εντοπίστηκαν μέσω gps.

Και τα πέντε πρόσωπα, που είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE