Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Σωφρόνη Αυγουστή: «Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Σωφρόνη Αυγουστή: «Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου πριν από τρεις ημέρες και χρειαζόταν προσοχή το αποψινό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε σε μία δύσκολη έδρα και τώρα η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Σάββα και ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν να μας στηρίξουν με αυτό το κρύο.

Είχαμε μια άτυχη στιγμή πριν κάποια χρόνια με έναν ποδοσφαιριστή που ήταν συμπαίκτης μου και του αφιερώνουμε τη νίκη. Ο Θεός να τον έχει καλά.

Στο ποδόσφαιρο δεν έχει κακές παρενθέσεις. Εξαρτάται σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα, δεν είναι μηχανές οι παίκτες.

Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και αν έρθει το αποτέλεσμα 1-0, έχουμε αντιδράσεις. Από εδώ και στο εξής όμως, σημασία έχουν οι βαθμοί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE