ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Ηλία! Ο στόχος με Αλκή και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Ηλία! Ο στόχος με Αλκή και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλκή πήρε ένα σημαντικό εκτός έδρας πόντο στο Σαββατιάτικο (5/1) παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Αλκής, Μάριος Ηλία, μίλησε στην κάμερα του Themasports.com και είπε αρκετά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κύπριος φορ:

«Το πλάνο της ομάδας δούλεψε όπως θέλαμε. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύ σημαντικός. Είμαστε χαρούμενοι για τον πόντο αυτό.

Από τον Δεκέμβριο και μετά πέρνουμε βαθμολογικό κέρδος, αλλά πιστεύω και πιο πριν πως μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους καθώς ήμασταν άτυχοι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Την απόδοσή μου θα την κρίνει ο προπονητής. Για την ομάδα έχω να πω συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε δυνατά.

Προσωπικός μου στόχος για το 2019 είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψω στην ΑΕΛ υγιής».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE