ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθοριστική συνάντηση για ΓεΣΥ στο Προεδρικό

Καθοριστική συνάντηση για ΓεΣΥ στο Προεδρικό

Κρίσιμη είναι συνάντηση που πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας (7/1) στο Προεδρικό, για το μέλλον του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Τελευταία προσπάθεια για γεφύρωση των διαφωνιών για το ΓεΣΥ, φαίνεται να είναι για τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο η συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο. Σημειώνεται ότι ο ΠΙΣ, δεν έχει διάθεση να υποχωρήσει από τις θέσεις του. 

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΙΣ, Βάσου Οικονόμου«Δε θα υποχωρήσουμε από καμία θέση μας και εάν δεν γίνει οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση θα καταγραφεί διαφωνία. Εάν αποδεχτεί, ανοίγουν νέα κανάλια και νέοι δρόμοι συζήτησης. Αλλάζουν τα δεδομένα». 

Από την άλλη, η Κυβέρνηση παραμένει σταθερή στις θέσεις της και θέλει να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Πρόδρομου Προδρόμου όπου ανέφερε: "Ομόφωνα έχει αποφασιστεί να προχωρήσουμε. Αρα λοιπόν ούτε μπορεί ούτε θέλει ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή να κάνουν οποιουσδήποτε διαφορετικούς σχεδιασμούς".

Στην συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (7/1), αναμένεται να παρευρίσκονται ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο οποίος  θα προεδρεύσει της σύσκεψης, ο  Υπουργού Υγείας, υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του ΠΙΣ και του ΟΑΥ.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top