ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεχε» δέντρα στους δρόμους – Τα μάζευε η Πυροσβεστική

ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεχε» δέντρα στους δρόμους – Τα μάζευε η Πυροσβεστική

Λόγω των καιρικών φαινομένων η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από την Κυριακή (7/1) σε συνολικά 12 κλήσεις, παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας αναπορκίθηκαν σε 4 πτώσεις / μετακινήσεις δέντρων.

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού σε 5 περιπτώσεις, πτώσεις / μετακινήσεις δέντρων.

Και οι πυροσβεστικοί σταθμοί Πάφου σε 1 πτώση / μετακινή δέντρων, 1 ρυμούλκηση ακινητοποιημένου οχήματος λόγω βροχόπτωσης και 1 όμβριων υδάτων από υπόγειο οικίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE