ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλοι οι γονείς με την απεργία των λεωφορείων - «Στο ίδιο έργο θεατές»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλοι οι γονείς με την απεργία των λεωφορείων - «Στο ίδιο έργο θεατές»

H Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων των Δημόσιων Σχολείων της Μέσης Εκπαίδευσης, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της την απογοήτευση και την αγανάκτησή της, για την νέα απεργία των οδηγών λεωφορείων στην Λάρνακα. 

«Στο ίδιο έργο θεατές. Οι μαθητές της Επαρχίας Λάρνακας, ιδιαίτερα της υπαίθρου, για μια ακόμη φορά θα χάσουν μαθήματα λόγω της απεργίας των λεωφορείων. Η διαμάχη οδηγών, λεωφορειούχων, εταιρειών και υπουργείου  θυματοποιεί ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τους μαθητές καθιστώντας τους εύκολα θύματα μίας διαιωνιζόμενης διαμάχης» αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Το Υπουργείο, όπως διαφαίνεται, δεν μπορεί να δώσει μόνιμη λύση στο επαναλαμβανόμενο πρόβλημα και οι λεωφορειούχοι δεν ενδιαφέρονται αν τα παιδιά χάσουν μαθήματα», συμπληρώνει.

Επίσης, αναφέρεται: «Παρά τις προηγούμενες επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις μας να παραμένουν οι μαθητικές διαδρομές εκτός των όποιων απεργιακών μέτρων, κανένας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα παιδιά».

«Καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να διασφαλιστεί η διακίνηση των παιδιών προς και από τις σχολικές μονάδες. Σε διαφορετική περίπτωση ως Γονείς θα αναγκαστούμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας στην απρόσκοπτη πρόσβαση στα σχολεία τους», καταλήγει η ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων των Δημόσιων Σχολείων της Μέσης Εκπαίδευσης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Κυριάκος Νικηφόρου, Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας και η Έλενα Οδυσσέως Ιωσήφ, Γραμματέας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE