LIFESTYLE

Σοκαριστική αποκάλυψη: Δολοφονήθηκε σύντροφος παίκτριας του φετινού GNTM - VIDEO

Σοκαριστική αποκάλυψη: Δολοφονήθηκε σύντροφος παίκτριας του φετινού GNTM - VIDEO

Η αποκάλυψη - σοκ έγινε στην εκπομπή «Παιδιά από το σπίτι»και αφορά στο ότι ο σύντροφος παίκτριας που συμμετείχε στο φετινό GNTM δολοφονήθηκε από τον άντρα της αδελφής του μοντέλου.

Στην εκπομπή δεν έγινε γνωστό το όνομα της κοπέλας, όμως στο πλατό ήταν παρούσα η μητέρα του δολοφονημένου ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον άντρα της αδελφής του μοντέλου που διεκδίκησε τον τίτλο του GNTM.

«Στις 26 Απριλίου 2014, ο 27χρονός Στάθης έπεσε νεκρός μετά από 15 μαχαιριές από τον άντρα της αδελφής του γνωστού μοντέλου, που έλαβε μέρος στο GNTM. Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης έχει προφυλακιστεί, υποστήριζε τότε ότι υπεύθυνος για τον χωρισμό με την αδελφή του γνωστού μοντέλου ήταν ο 27χρονος».

Και συνέχισε η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου: «Ο κατηγορούμενος ζητούσε ευθύνες από το μοντέλο με αποτέλεσμα να το απειλεί, Ο Στάθης του ζήτησε το λόγο και πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε μετά νεκρός. Αύριο είναι το δικαστήριο», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top