1.050 νέοι πτυχιούχοι εργοδοτήθηκαν σε επιχειρήσεις με το Σχέδιο της ΑνΑΔ - ΠΙΝΑΚΑΣ

1.050 νέοι πτυχιούχοι εργοδοτήθηκαν σε επιχειρήσεις με το Σχέδιο της ΑνΑΔ - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η ΑνΑΔ, στο πλαίσιο συστηματικής αξιολόγησης των παρεμβάσεων της, ολοκλήρωσε μελέτη με θέμα «Αξιολόγηση των Επιδράσεων του Σχεδίου Στελέχωσης Επιχειρήσεων με Απόφοιτους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2017)».

 

Σκοπός του Σχεδίου είναι η παροχή κινήτρων σε εργοδότες για να σχεδιάζουν, οργανώνουν και εφαρμόζουν προγράμματα κατάρτισης σύμφωνα με προϋποθέσεις και κριτήρια που καθορίζει η ΑνΑΔ, για κάλυψη αναγκών κατάρτισης νεοπροσληφθέντων πτυχιούχων.

Το 2017, 1.050 νέοι πτυχιούχοι εργοδοτήθηκαν σε επιχειρήσεις και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη συμμετοχή τους στο Σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE