Ο πιο γνωστός Ομονοιάτης εισβάλει στο Power of Love – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο πιο γνωστός Ομονοιάτης εισβάλει στο Power of Love – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τους Ομονοιάτες είναι «ο πράσινος άρχοντας». Ο Λεμεσιανός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπει στο ροζ σπίτι του έρωτα.

Ο Πόλυς Παρμενίδης είναι ο νέος παίκτης του Power Of Love που έκανε ήδη πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ.

Ο ίδιος προέβη σε μια σχετική ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να βρεθεί στο «Power of Love».

Όπως έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι.Χθες έτσι για το γαμώτο έκανα μια αίτηση για το Power of love..Σήμερα μετά από πολλή καιρό βρήκα και ξεκίνησα δουλειά πολύ καλη(εδώ και πολλή καιρό έψαχνα δουλεια).Μόλις σχόλασα κτυπά ένα τηλέφωνο από Ελλάδα και μου λένε είμαστε από την παραγωγή του POWER of love και σε θέλουμε τη Δευτέρα Αθήνα για ένα casting για να δούμε αν θα μπεις στο παιχνιδι;Τι να καμωωωωωωωωω;;πετε μου να δω;Μπρος γκρεμός και πίσω Ρέμα...Τόσο καιρό δεν είχα δουλειά και μόλις έπιασα σήμερα μου δίνεται αυτή η δυνατότητα.Τι να καμωωωωωω;Υ.Γ.σοβαρομιλω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE