Στο νοσοκομείο μπήκε εσπευσμένα ο Δώνης – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο μπήκε εσπευσμένα ο Δώνης – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» με 39 πυρετό μπήκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής και ο Γιώργος Δώνης που έκανε εξετάσεις και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη. Μαζί του και οι Μπουζούκης, Οικονόμου και Θεοχάρης!

Στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» μπήκε εσπευσμένα αργά το βράδυ της Κυριακής ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης εξαιτίας της γρίπης που έχει «χτυπήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε αμέσως εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων ήταν να επιβεβαιώσει τη γρίπη και θα παραμείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, από τη στιγμή που είναι εμπύρετος και έχει ρίγος, ενώ η ιατρική πρόβλεψη αναφέρει ότι θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη.

Στη χειρότερη κατάσταση και στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» μαζί με τον Δώνη, παραμένουν οι Μπουζούκης, Οικονόμου και ο νεαρός Θεοχάρης, ενώ εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα ο Καμπετσής.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.