Εξηγήσεις ζητά ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος από τον Νίκο Κληρίδη

Εξηγήσεις ζητά ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος από τον Νίκο Κληρίδη

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος ζητά εξηγήσεις από τον Νίκο Κληρίδη για τις δηλώσεις του για το Ανώτατο.

Εξηγήσεις από τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη για τις δηλώσεις του σε σχέση με το Ανώτατο Δικαστήριο, ζητά ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης, με σημερινή επιστολή του, ζητά από τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη να δώσει γραπτώς εξηγήσεις για τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί για τις σχέσεις συγγενών δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου με συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τράπεζες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.