Παρουσιάστρια ΡΙΚ: «Να μεν νομίζει και ο κόσμος ότι πιάνουμε 5-6 χιλιάδες στο ΡΙΚ» - VIDEO

Παρουσιάστρια ΡΙΚ: «Να μεν νομίζει και ο κόσμος ότι πιάνουμε 5-6 χιλιάδες στο ΡΙΚ» - VIDEO

Όπως είπε η παρουσιάστρια του ΡΙΚ αν της έδιναν 5-6 χιλιάδες ευρώ στο ΡΙΚ θα έβρισκε τον τρόπο να κάνει καριέρα.

Η Σταυριανή Κωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα».

Συζητώντας με την Ελπίδα Ιακωβίδου σχετικά με θέματα καριέρας, η Σταυριανή Κωνσταντίνου με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει είπε: «Αν μου εδιούσαν 5-6 χιλιάδες στο ΡΙΚ θα έκανα καριέρα, θα έβρισκα τον τρόπο. Αλλά με τον μισθό που παίρνω στο ΡΙΚ να πω ότι κάμνουμε καριέρα εννά γελά και η Χρυστάλλα».

Η οικοδέσποινα του πρωινού του κρατικού καναλιού επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της φιλοξενούμενής της: «Όντως ισχύουν. Να μεν νομίζει και ο κόσμος ότι πιάνουμε 5-6 χιλιάδες στο ΡΙΚ».

Μάλιστα η συνεργάτης του Σταύρου Κυπριανού μίλησε για τον τίτλο ευγενείας που έχουν στο ΡΙΚ, του μόνιμου συνεργάτη.

Μάλιστα θέλοντας να επιβεβαιώσει την οικονομική της κατάσταση είπε:«Εν θωρούν τα παλιοσαράβαλλα που κρατούμε τζιαι κυκλοφορούμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE