ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό έκανε ΜΕΓΑΛΗ εντύπωση με Κατελάρη πέρα από το γκολ… Σχολιάστηκε έντονα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό έκανε ΜΕΓΑΛΗ εντύπωση με Κατελάρη πέρα από το γκολ… Σχολιάστηκε έντονα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φάνος Κατελάρης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ καθώς ήταν αυτός που πέτυχε το καθοριστικό γκολ της νίκης για την Ομόνοια.

Ο Κύπριος άσος της Ομόνοιας πέτυχε ένα υπέροχο γκολ από μακρινή απόσταση όμως αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που πανηγύρισε. Με έντονο και θυμωμένο ύφος ο διεθνής Κύπριος ξέσπασε αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε και με τον τρόπο του έδωσε τη δική του απάντηση στην κριτική που δέχεται από μερίδα φίλων της Ομόνοιας, κατά καιρούς.

Είναι αλήθεια πως ο 22χρονος εδώ και αρκετό καιρό ψάχνει να βρει τα πατήματα του ενώ κάποιοι τραυματισμοί τον κράτησαν αρκετά πίσω. Πλέον με τον Αναστασίου βρήκε θέση και ρόλο στη μεσαία γραμμή και ευελπιστεί να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ και να σταθεροποιηθεί εκεί.

Άλλωστε και η αντίδραση του μετά το γκολ δείχνει την θέληση που έχει ενώ και το γεγονός ότι είναι γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο για να πετύχει. Από την άλλη μεριά όμως και οι φίλοι της Ομόνοιας χαίρονται όταν βλέπουν ένα δικό τους παιδί να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα…

Δείτε τις αντιδράσεις του αμέσως μετά το γκολ στις φωτογραφίες και το βίντεο:

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top