Το Ανώτατο Δικαστήριο «σνόμπαρε» την προσφυγή της Ολίβια ντε Χάβιλαντ

Το Ανώτατο Δικαστήριο «σνόμπαρε» την προσφυγή της Ολίβια ντε Χάβιλαντ

Στα 102 της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ολίβια ντε Χάβιλαντ προσέφυγε στα δικαστήρια εναντίον της Twenty-First Century Fox Inc, υποστηρίζοντας ότι το προφίλ της, όπως το σκιαγράφησε η εταιρεία στη μίνι σειρά The Feud δεν ήταν διόλου κολακευτικό για την ίδια.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο, όπου κατέληξε η υπόθεση, απέρριψε σήμερα την προσφυγή θεωρώντας ορθή την απόφαση που είχε εκδώσει κατώτερο δικαστήριο, σε βάρος της ντε Χάβιλαντ.

Η υπεραιωνόβια ηθοποιός, η καριέρα της οποίας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 και απογειώθηκε με τον ρόλο της Μέλανι στο "Όσα παίρνει ο άνεμος", ισχυριζόταν ότι η μίνι σειρά την δυσφημούσε, παρουσιάζοντάς την ως κουτσομπόλα και υποκρίτρια.

Η σειρά "Feud: Bette and Joan", παρουσίαζε την πολύχρονη διαμάχη δύο άλλων θρύλων του κινηματογράφου, της Μπέιτι Ντέιβις και της Τζόαν Κρόφορντ. Η σειρά ήταν δημιούργημα του παραγωγού Ράιαν Μέρφι, γνωστού από τις τηλεοπτικές επιτυχίες του "American Horror Story" και "Glee".

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE