Οδηγούσε με το ενός έτους παιδί του στα χιόνια – Τους «κτύπησε» σφοδρός άνεμος

 Οδηγούσε με το ενός έτους παιδί του στα χιόνια – Τους «κτύπησε» σφοδρός άνεμος

Ένας πατέρας και το μόλις ενός έτους παιδί του εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (7/1) στον επαρχιακό δρόμο Σοχού–Μαυρούδας, στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελλάδας που κλήθηκε στις 23:50 το βράδυ της Δευτέρας (7/1), το όχημα ακινητοποιήθηκε όχι από χιονόπτωση αλλά από αιφνίδιο ανεμοσούρι (σφοδρός άνεμος με βοή).

Κλιμάκιο πυροσβεστών με τη συνδρομή αλατιέρας του Δήμου απεγκλώβισαν τον πατέρα και το παιδί του από το χιόνι που έφτανε στο οδόστρωμα τους 70 πόντους.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE