Η δημόσια συγγνώμη της Χριστιάνας Αντωνίου στην Αριστοτέλους – VIDEO

Η δημόσια συγγνώμη της Χριστιάνας Αντωνίου στην Αριστοτέλους – VIDEO

Τι είπε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια η Αντωνίου στην Αριστοτέλους και πιστεύει ότι την πλήγωσε;

«Δύσκολη συνεργασία, καλές, κακές στιγμές» είπε η Χριστιάνα Αντωνίου στην τελευταία εκπομπή της Αριστοτέλους στο κανάλι του Αρχαγγέλου πριν από τρία χρόνια.

Πράγματι πέρασαν τρια χρόνια μετά την λήξη της συνεργασίας τους και η συνεργάτης της Ευριπίδου απολογήθηκε δημόσια στην Αριστοτέλους την Δευτέρα, 7/1/2019.

Η Χριστιάνα Αντωνίου, μέσα από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» με αφορμή κάποια σχόλια που ακούγονται on air και ενδεχομένως να πληγώνουν κάποιους ανθρώπους, άδραξε της ευκαιρίας, προκειμένου να απολογηθεί δημόσια στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Θεωρεί ότι στην τελευταία εκπομπή στο κανάλι του Αρχαγγέλου είπε άθελά της on air κάτι που ίσως πλήγωσε την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η νεαρή δημοσιογράφος, με την ειλικρίνεια που τη διακατέχει και που μας έχει συνηθίσει θέλησε να προβεί σε μία δημόσια συγγνώμη προς την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.