Γ΄ Κατηγορία: Ξέφυγαν περισσότερο Διγενής Μόρφου και Ομόνοια Ψευδά

Γ΄ Κατηγορία: Ξέφυγαν περισσότερο Διγενής Μόρφου και Ομόνοια Ψευδά

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής, της πρώτης του 2019, διατήρησε σταθερό το σκηνικό της κορυφής στην κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος Διγενής Ακρίτας Μόρφου επέστρεψε στις νίκες (1-0 την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου εκτός έδρας) και έφτασε στους 37 βαθμούς.

Η Ομόνοια Ψευδά βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ελπίδας Αστρομερίτη επίσης εκτός έδρας.

Διγενής και Ομόνοια ξέφυγαν περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν και είχαν απώλειες στο ξεκίνημα του 2019.

Στους 29 βαθμούς και στην 3η θέση βρίσκεται η ΕΝΑΔ που γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έξοδο της στο Δάλι από τον Χαλκάνορα.

Ο Εθνικός Άσσιας κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Κούρρη Ερήμης και διατήρησε το αήττητο του για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στην τέταρτη θέση η Ξυλοτύμπου με 26 βαθμούς, που έφερε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της με αντίπαλο την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ατόρνο στο 90ο λεπτό.

Ο Χαλκάνορας σε αυτή τη διαδρομή πέτυχε τα περισσότερα τέρματα (31) και ο Διγενής δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα (παθητικό 6).

Τα λιγότερα τέρματα (10) πέτυχε ο Εθνικός Λατσιών και τα περισσότερα τέρματα (32) δέχτηκε ο Χαλκάνορας.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγούν με εννέα τέρματα ο Νικόλας Παπαζαχαρίου (Χαλκάνορας), ο Sam Shaban (Εθνικός Άσσιας), ο Σουαζαρά Ανζίζι (ΕΝΑΔ) και ο Παναγιώτης Παναγιώτου (Ομόνοια Ψευδά).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE