Δεν ΕΚΛΕΙΣΑΝ με Κέρμπρ! Τι ΑΛΛΟ σκέφτονται να κάμουν…

Δεν ΕΚΛΕΙΣΑΝ με Κέρμπρ! Τι ΑΛΛΟ σκέφτονται να κάμουν…

Στον Απόλλωνα είναι φυσιολογικό να τους απασχολεί το αυριανό εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Απλώς να θυμίσουμε, ότι πριν δυο χρόνια, σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Αυγουστή ως πρώτος προπονητής, οι κυανόλευκοι έγιναν η πρώτη ομάδα που έσπασαν τη νέα έδρα της ΑΕΚ. 

Πολλοί Απολλωνίστες διερωτώνται αν το μετεγγραφικό παράθυρο… άνοιξε και έκλεισε με τον Τσέχο αριστερό μπακ Μίλαν Κέρμπρ (είχε θετικό ντεμπούτο με Σαλαμίνα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αύριο). 

Μαθαίνουμε, πως είναι δεδομένο ότι θα κάνουν τουλάχιστον άλλη μια μετεγγραφή. Προς το παρών μιλάνε μόνο για προσθήκη παίχτη για τον κατάλογο Β’ (κάτω των 22 χρόνων). Το πιθανότερο είναι να πάρουν παίχτη για το κέντρο της άμυνας. 

Σε σχέση με τα ρεπορτάζ που αναρτήσαμε πριν δυο εβδομάδες, ότι είχαν λάβει κατ’ αρχήν απόφαση για διαγραφή του Γιούστε, κάθε άλλο παρά αβάσιμες ήταν οι πληροφορίες. 

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν, όταν ο Ισπανός σέντερ μπακ, επέστρεψε από το Βέλγιο, όπου είχε πάει για συνέχιση του προγράμματος αποθεραπείας. Οι γιατροί εκεί, του είπαν, ότι θα είναι σε θέση να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας περί τα τέλη του Γενάρη ή το πολλή μέσα Φεβρουαρίου. 

Επαναλαμβάνουμε ότι τα δεδομένα καταγράφονται έτσι σήμερα, αλλά όσο… τρέχει η μετεγγραφική περίοδος (κλείνει 31/1) ενδεχομένως να μεταβάλλονται, πολλές φορές και αναλόγως των αποτελεσμάτων που έχει η ομάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE