Αυξήθηκαν τα πήγαινε-έλα των Κυπρίων στα Κατεχόμενα!

Αυξήθηκαν τα πήγαινε-έλα των Κυπρίων στα Κατεχόμενα!

Σε 11 μήνες του 2018, 9.4 εκατ. φορές, άτομα είτε πήγαν από την Κυπριακή Δημοκρατία στα κατεχόμενα, είτε ακολούθησαν την αντίστροφη διαδρομή.  

Πιο συγκεκριμένα, 4.720. 062 φορές εισήλθαν στα κατεχόμενα και 4. 718. 307 φορές στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην τ/κ ενημερωτική ιστοσελίδα Havandis Kibris,το 2018 οι φορές που Ελληνοκύπριοι πήγαν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, ήταν 1. 478. 552. Το 2017, πέρασαν 991. 164 φορές.

Η ίδια έρευνα αναφέρει  ότι το 2018 οι φορές που τουρίστες πήγαν στα κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές ήταν 1. 630. 561, ενώ την αντίθετη διαδρομή έκαναν  1. 626. 915 φορές.

Κάτοικοι των κατεχομένων, πέρασαν στην ελεγχόμενη περιοχή από την Κυπριακή Δημοκρατία  1. 475. 015 φορές, το 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.