ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κρίσιμα ο 46χρονος Κύπριος - Τραύμα και στο κεφάλι

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κρίσιμα ο 46χρονος Κύπριος - Τραύμα και στο κεφάλι

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 46χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί, όταν ο 46χρονος Ε/κ, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από όχημα που οδηγούσε 22χρονος ομογενής.

Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα πλευρών, σπονδύλου και κτύπημα στο κεφάλι και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE