Η κρίση ηλικίας του Λούη Πατσαλίδη – Σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κρίση ηλικίας του Λούη Πατσαλίδη – Σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κρίση ηλικίας για τον Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος κάτι είδε στην εξωτερική του εμφάνιση και σκέφτεται να το αλλάξει...

Ο Λούης Πατσαλίδης με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μας έδειξε τα γκρίζα του μαλλιά, με το σχόλιο: 'Οι 50 αποχρώσεις του γκρι!!!'.

Το ερώτημα που έθεσε στους followers του: 'Λέτε να τα κάνω ξανθά;;;' . 

Φυσικά και ο Λούης δεν πρόκειται να γίνει ξανθός, αφού μας έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστος είναι και πόσο καλά τα έχει με την εικόνα του. Στο σχόλιό του δηλώνει ότι αγαπά τα μαλλιά του τα γκρίζα, και ότι όλα αυτά είναι μέρος της ζωής ενός κωμικού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE