Συνελήφθη ύποπτος για την τεράστια διαρροή δεδομένων στην Γερμανία

Συνελήφθη ύποπτος για την τεράστια διαρροή δεδομένων στην Γερμανία

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη στην Γερμανία σχετικά με την τεράστια διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτικών προσώπων, περιλαμβανομένης της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή Αστυνομία BKA.

 

Σε συνέντευξή Τύπου οι γερμανικές Αρχές ανέφεραν πως ο 20χρονος φαίνεται να έδρασε μόνος. Προσέθεσαν πως έως τώρα δεν έχουν εντοπίσει στοιχεία που να καταδεικνύουν την εμπλοκή ξένων υπηρεσιών.

Όσον αφορά τα κίνητρά του, ο νεαρός κατέθεσε πως ήταν ενοχλημένος από τις δηλώσεις πολιτικών και δημόσιων προσώπων.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του 20χρονου στο κεντρικό κρατίδιο της Έσσης την Κυριακή και τον συνέλαβαν.

Η διαρροή δεδομένων, που πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Γερμανίας, περιλαμβάνει την δημοσίευση προσωπικών δεδομένων, διευθύνσεων, εγγράφων, ακόμα και στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Το μοναδικό κόμμα που δεν έχει πληγεί από τις διαρροές είναι το Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE