ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε προβλήματα» στο οδικό δίκτυο- Προειδοποιεί για επικίνδυνους δρόμους η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεξε προβλήματα» στο οδικό δίκτυο- Προειδοποιεί για επικίνδυνους δρόμους η Αστυνομία

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου απο την Αστυνομία Κύπρου. Το βράδυ της Τρίτης 8/1 η κατάσταση του οδικού παραμένει σε πολλά σημεία με προβλήματα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:
 
Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν οι δρόμοι Αμαργέτης – Κελοκεδάρων - Νατάς λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό. 
 
Επίσης, οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.  
 
Ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι:
 
Επαρχία Λεμεσού:
Πλατρών – Τροόδους
Αμιάντου – Καρβουνά
Μονιάτη – Πλατρών 
 
Περιοχή Μόρφου:
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Προδρόμου – Λεμύθου
Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών 
Κακοπετριάς – Καρβουνά 
Πεδουλά – Μουτουλά
Πεδουλά – Κύκκου 
 
Επαρχία Λευκωσίας:
Πολύστυπου – Χανδριών
Παλαιχωρίου – Αγρού
Πολύστυπου – Λαγουδερών
Μαδαρής – Αγρού 
 
 
Επίσης, ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι:
Τροοδίτισσας – Προδρόμου
Καρβουνά – Κυπερούντας – Αγρού
Καλού Χωριού – Αγρού 
Αγρού – Παλαιχωρίου
Καρβουνά – Κυπερούντας – Χανδριών
Χανδριών – Αγρού
Αγρού – Παπούτσας
Παπούτσας – Παλαιχωρίου
Παπούτσας – Αγίου Θεοδώρου 
Κυπερούντας – Δυμών 
Αγίου Ιωάννη Αγρού – Αγρού 
 
 
Λόγω των βροχοπτώσεων ή του παγετού, σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.
 
Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα  www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE