ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός που το βράδυ της Τρίτης (8/1) προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον αφοπλισμό του, ακολούθησε η σύλληψή του και τελικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/1).

Ο 41χρονος, προκάλεσε αναστάτωση, αφού απειλούσε να αυτοτραυματιστεί γιατί, όπως έλεγε, εγκατέλειψε την γυναίκα του αλλά το είχε μετανιώσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/1) κοντά στην πλατεία Πάλλας στην Λάρνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE