ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε στην Αστυνομία μόλις επέστρεψε στο σπίτι- Άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε στην Αστυνομία μόλις επέστρεψε στο σπίτι-  Άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους

Στη σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων, ηλικίας 34 και 34 ετών, προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (8/1), η Αστυνομία στην Λευκωσίας, αφού οι δύο φέρονται να ρήμαξαν ακατοίκητη οικία, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των δύο ανδρών, έγινε μετά από καταγγελία της ιδιοκτήτριας, η οποία μετά από ενάμιση χρόνο, επισκέφθηκε την οικία και αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι, έκλεψαν από αυτή διάφορα αντικείμενα.

Ακόμη, οι δύο άντρες φέρονται να άρπαξαν και ότι μεταλλικό αντικείμενο βρήκαν μπροστά τους, ενώ η διάπραξη της διάρρηξης, έγινε μέσα στον προηγούμενο ενάμιση χρόνο.

Σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει ότι οι δύο Ελληνοκύπριοι, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Χρίστο Ζήνωνος 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE