Οι ισχυρισμοί της ΕΤΥΚ για τους υπαλλήλους της Ελληνικής Τράπεζας

Οι ισχυρισμοί της ΕΤΥΚ για τους υπαλλήλους της Ελληνικής Τράπεζας

Για δημιουργία υπαλλήλων δύο ταχυτήτων καταγγέλλει την Ελληνική Τράπεζα η ΕΤΥΚ λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένη να καταθέσει τις απόψεις της, "ούτως ώστε να αποκαταστήσει την πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ελληνική Τράπεζα και να μην αφήσει να πλανάται η λάθος εικόνα που δημιουργούν οι εκπρόσωποι της Τράπεζας με τις δηλώσεις τους στον Τύπο αλλά και μέσω των διαδόσεων των ψιθύρων εντός της Τράπεζας".

 

Σε ανακοίνωση η ΕΤΥΚ αναφέρει ότι η Ελληνική Τράπεζα προσπαθεί να δημιουργήσει κατ’ αρχήν υπαλλήλους δύο κατηγοριών, με απώτερο στόχο της σε δεύτερο στάδιο "τους «καλύτερους» να τους υποβαθμίσει στη χαμηλή κατηγορία". Αναφέρει πως στην ΕΤΥΚ είναι εγγεγραμμένα μέλη πάνω από το 93% του προσωπικού ως ακολούθως.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.