Τα Μαουί επισκέπτονται την Λεβέντειο Πινακοθήκη

Τα Μαουί επισκέπτονται την Λεβέντειο Πινακοθήκη

Οι παιδικές ζωγραφιές παίρνουν ζωή και γίνονται υπέροχα λούτρινα/απαλά φιλαράκια που συντροφεύουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

 

Τα Μαουί γεννιούνται από την παιδική φαντασία, όπως αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί για να γεμίσουν την αγκαλιά του παιδιού που τα δημιούργησε!

 

Αυτή την φορά όμως είχαμε μια πρόσκληση/πρόκληση να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε 2 διαφορετικά teddies, τον ARTie και τον Ρούζβελτ για τη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

 

Ο teddy ARTie φέρει τα χαρακτηριστικά σύμβολα και λογότυπα της Πινακοθήκης, ενώ ο teddy Ρούζβελτ είναι εμπνευσμένος από τον 26ο πρόεδρο των Η.Π.Α. Θεόδωρο Ρούζβελτ του οποίου το υποκοριστικό ήταν "Teddy". Όνομα που επέζησε στο πέρασμα του χρόνου, αφού αυτή η ονομασία δόθηκε στο διάσημο λουτρινο αρκουδάκι "teddy bear".

 

Τα αριθμημένα και περιορισμένης κυκλοφορίας "teddies"-10 αντιγραφα από το κάθε είδος- διατίθενται αποκλειστικά στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

 

Γνωρίστε τα Maoui Imaginary Friends στo Facebook (https://www.facebook.com/MAOUIimaginaryfriends/) & στο Instagram (https://www.instagram.com/maoui_imaginaryfriends/ )!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.