LIKE ONLINE

Άνδρας έγλειφε κουδούνι οικίας για ένα τρίωρο -Αναζητείται από την Αστυνομία - VIDEO

Άνδρας έγλειφε κουδούνι οικίας για ένα τρίωρο -Αναζητείται από την Αστυνομία - VIDEO

Ο 33χρονος άνδρας απαθανατίστηκε από την κάμερα ασφαλείας της οικίας να γλύφει το κουδούνι, ενώ την ίδια ώρα, μέσα στο σπίτι κοιμόντουσαν ανυποψίαστα τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Άνδρας που πέρασε τρεις ώρες το πρωί του Σαββάτου 05/01 γλείφοντας το κουδούνι του σπιτιού μιας οικογένειας αναζητούν οι Αρχές της Καλιφόρνια.

Ο λόγος για τον 33χρονο Roberto Daniel Arroyo, ο οποίος «πιάστηκε» από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού να προβαίνει αυτήν την παράδοξη πράξη για σχεδόν 180 λεπτά, αλλάζοντας κατά διαστήματα τη στάση του κεφαλιού του ώστε να μην του ξεφύγει καμία πλευρά του κουδουνιού.

Στη συνέχεια ο διαταραγμένος άνδρας ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στα γειτονικά σπίτια.

Οι ιδιοκτήτες της οικίας, το ζεύγος Dungan, απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι, ωστόσο στο εσωτερικό του βρίσκονταν δύο από τα παιδιά τους τα οποία κοιμόντουσαν ανυποψίαστα.

Όταν το ζευγάρι εξέτασε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερά τους, έχοντας ειδοποιηθεί για «ασυνήθιστη δραστηριότητα» στα κινητά τους  νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κάλεσε αμέσως την τοπική Αστυνομία.

To οπτικό υλικό από την κάμερα ήταν πολύ καθαρό, και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο άνδρας, ο οποίος παραμένει μέχρι τώρα ασύλληπτος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top