ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίαμβος και… «πρόκριση» από το πρώτο ματς για Ατρόμητο με «ΟΡΓΙΑ» Κουλούρη!

Θρίαμβος και… «πρόκριση» από το πρώτο ματς για Ατρόμητο με «ΟΡΓΙΑ» Κουλούρη!

Ο Ατρόμητος κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, χάρη σε χατ τρικ του Ευθύμη Κουλούρη και «τσέκαρε»… πρόωρα το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με το… ενάμισι πόδι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ατρόμητος, που επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 εκτός έδρας, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Ευθύμη Κουλούρη στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και ανατροπή του Μάντσον από τον Κονέ, που σήκωσε απρόσεκτα πολύ ψηλά το πόδι του στο 26’, ο Κουλούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχασε μια καλή ευκαιρία λίγο μετά το ημίωρο, με τον Θεοδωράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντ’ Ούρσο, για να έρθει αντί του 1-1 το 0-2 στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό.

Όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα, ο Κουλούρης με δυνατό σουτ έδειξε να «κλειδώνει» το «διπλό» για τον Ατρόμητο…

Ενώ εννιά λεπτά αργότερα, ξανά ο Κουλούρης «σφράγισε» το χατ τρικ του, νικώντας τον Βάσιτς με καταπληκτική «λόμπα», έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Μάντσον και πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και αφού έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, στο 83’, με κεφαλιά.

Πλέον, η ρεβάνς στο Περιστέρι αποκτά μάλλον… διαδικαστικό χαρακτήρα, δεδομένου πως για να περάσει ο Απόλλωνας Σμύρνης θα πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο με σκορ 4-1 και… πάνω!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top