Εντοπίστηκαν συντρίμμια του Γαλλικού Μιράζ 2000D που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του Γαλλικού Μιράζ 2000D που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Συντρίμμια από το μαχητικό Μιράζ 2000D, που εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ το πρωί της Τετάρτης 9/1 στις 11:00, τοπική ώρα, (12:00 ώρα Κύπρου) βρέθηκαν στο Μινιοβιλάρ, μια κοινότητα στην γαλλική επαρχία Ιούρα, γύρω από την οποία είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ανέφερε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην ομάδα διάσωσης.


Το μαχητικό Μιράζ 2000D, που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Νανσί-Οσέ, εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από μια ορεινή περιοχή, ανάμεσα στο Ντουμπ και τον Ιούρα.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι, οι οποίοι δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3, στο σημείο βρέθηκε ένα αλεξίπτωτο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο πιλότων συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Άμυνας, το μαχητικό πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE