ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέλος η περιπέτεια για την 15χρονη Βιβιάνα- Εντοπίστηκε από την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέλος η περιπέτεια για την 15χρονη Βιβιάνα- Εντοπίστηκε από την Αστυνομία

Για άλλη μια φορά η 15χρονη Vivianna-Gabriela Boros το «έσκασε» από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία με την Αστυνομία να ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της. Αυτό έγινε εφικτό το απόγευμα της Τετάρτης 9/1.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στο Twitter η 15χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 6.30μ.μ., και είναι καλά στην υγεία της.

Όπως πληροφορούμαστε η Βιβιάνα βρέθηκε σε σπίτι οικείου της προσώπου όπου Αστυνομία με τη συνοδεία κοινωνικού λειτουργού την παρέλαβαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE