Συμφώνησε για να αποκτήσει τον Ανδρούτσο

Συμφώνησε για να αποκτήσει τον Ανδρούτσο

Στη Νέα Σμύρνη θα μετακομίσει ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από την Πλατεία, ο 21χρονος μέσος θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη σχετίζεται με την υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, καθώς όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι θα παραχωρήσουν τον Ανδρούτσο ως έμψυχο αντάλλαγμα στους «κυανέρυθρους».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Πανιώνιο (το αν θα πρόκειται για δανεισμό, για μεταγραφή ή για το εάν οι Πειραιώτες θα διατηρήσουν μέρος των δικαιωμάτων του 21χρονου).

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE