ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δεν υπάρχει καταγγελία για αστυνομικό που μάζευε αυθαίρετα μανταρίνια από σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δεν υπάρχει καταγγελία για αστυνομικό που μάζευε αυθαίρετα μανταρίνια από σπίτι  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Ποικίλα σχόλια ξεσήκωσε δημοσίευση στο διαδίκτυο με φωτογραφίες, που σύμφωνα με την χρήστη του fb που έκανε την σχετική ανάρτηση, δείχνουν αστυνομικό να εισέρχεται αυθαίρετα σε αυλή οικίας και να μαζεύει τρία σακούλια με... μανταρίνια.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την σχετική δημοσίευση έκανε γειτόνισσα των ιδιοκτητών της οικίας με τις μανταρινιές σε ομάδα στο Facebook. Ισχυρίστηκε ότι ο αστυνομικός εισέβαλε στην αυλή και μάζευε μανταρίνια, χωρίς οι ιδιοκτήτες να είναι ενημερωμένοι. Μάλιστα, ανέφερε ότι πληροφόρησε τους γείτονες, οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει- θα έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, δεν υπάρχει ενημέρωση για τέτοιου είδους καταγγελία σε βάρος μέλους της αστυνομικής δύναμης.

Το σχετικό post προκάλεσε πολλά σχόλια, με πολλούς να βιάζονται να καταδικάσουν τον εν λόγω αστυνομικό, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα κάτι για το περιστατικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που το διερευνήσαμε.

Να σημειωθεί επίσης, ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, έχουν τύχει επεξεργασίας για να αποφύγουμε να εκθέσουμε άτομα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE