Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της

Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στα γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία στις 7 Ιανουαρίου 2019, η KPMG Κύπρου καλωσόρισε και επίσημα περισσότερους από 80 εκπαιδευόμενους λογιστές αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, που εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τα καινούργια μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας καθώς και άλλους συναδέλφους. Συγκεκριμένα, τους νεοεισερχόμενους καλωσόρισε ο κ. Χρίστος Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG Κύπρου, παροτρύνοντας τους να αξιοποιήσουν όλα τα εφόδια που τους παρέχει η εταιρεία και να διαπρέψουν στο τομέα των υπηρεσιών, ενισχύοντας τον ρόλο της εταιρείας στην αγορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE