Ιστορική νίκη για τον Eλληνοκύπριο επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου

Ιστορική νίκη για τον Eλληνοκύπριο επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου

Iστορική νίκη στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη με τον γαλλικό κολοσσό σούπερ μάρκετ Carrefour

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands), είχε σήμερα μια ιστορική νίκη στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη με τον γαλλικό κολοσσό σούπερ μάρκετ Carrefour.

Κατά την περίοδο 2014 – 2016, ο γαλλικός όμιλος Carrefour έθεσε σε λειτουργία σειρά καταστημάτων τύπου “metro” στο Βέλγιο, χρησιμοποιώντας τη λέξη easy με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα αλλά και γραμματοσειρά που παρέπεμπε στη σήμανση easy (easy family of brands).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE