Εξερράγη κινητό τηλέφωνο στο μπουφάν μαθητή - Το αγόρασε λίγους μήνες πριν

Εξερράγη κινητό τηλέφωνο στο μπουφάν μαθητή - Το αγόρασε λίγους μήνες πριν

Στο νοσοκομείο παραλίγο να καταλήξει ένας ανήλικος στα Χανιά, όταν το κινητό του τηλέφωνο εξερράγη και πήρε φωτιά μέσα στην τσέπη του μπουφάν του.

Όπως διαβάζουμε στο Star.gr, η μητέρα του ανήλικου υποστήριξε ότι το κινητό είχε αγοραστεί το φθινόπωρο του 2018 και η έκρηξη σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.

Ο νεαρός είδε καπνούς να βγαίνουν από το μπουφάν του, το οποίο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Εκείνος προσπάθησε να βγάλει το κινητό από την τσέπη του, όμως δεν πρόλαβε, αφού η συσκευή εξερράγη.

Ευτυχώς από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε και οι μόνες ζημιές περιορίστηκαν στο μπουφάν του και στην τηλεφωνική συσκευή που διαλύθηκε.

Αρχικά η κατασκευάστρια εταιρεία αρνήθηκε να αντικαταστήσει τη συσκευή του ανήλικου, όμως στη συνέχεια, φοβούμενη ότι θα διαρρεύσει η μάρκα του τηλεφώνου στα ΜΜΕ πρόσφερε στον νεαρό αποζημίωση για τη ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.