Χαμός με τους ύποπτους φακέλους που έστειλαν νοσοκομείο άτομα - Στάλθηκαν και σε άλλα τρία πανεπιστήμια

Χαμός με τους ύποπτους φακέλους που έστειλαν νοσοκομείο άτομα - Στάλθηκαν και σε άλλα τρία πανεπιστήμια

Νέοι φάκελοι με ύποπτη σκόνη εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (10/1) σε τρία ακόμα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Πολυτεχνείο, την Κρήτη και την Κέρκυρα.

Οι φάκελοι είχαν σταλεί από την Τετάρτη (9/1) αλλά έγιναν αντιληπτοί την Πέμπτη (10/1) και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Και οι τρεις φάκελοι έχουν σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να εξεταστεί η σκόνη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (9/1) είχαν ανοιχθεί φάκελοι με ύποπτη σκόνη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με αποτέλεσμα επτά άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασαν σημάδια στο δέρμα τους.

Το Ίδρυμα παραμένει κλειστό για λόγους ασφαλείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE