«Άλαλος» ο Λούης με την Μέγκι Ντρίο και τις ατάκες της – VIDEO

«Άλαλος» ο Λούης με την Μέγκι Ντρίο και τις ατάκες της – VIDEO

Δεν είναι ότι μόνο έχασε την πτήση της για το νησί μας και για το γύρισμα η διαγωνιζόμενη του GNTΜ. Όταν βρέθηκε στο Λούης Night Show δεν μαζευόταν.

Η Μέγκι Ντρίο είναι η καλεσμένη του Λούη Πατσαλίδη στο επεισόδιο του «Λούης Night Show» της Παρασκευής, 11/1.

Η διαγωνιζόμενη του GNTΜ μπορεί να έχασε την πτήση της για την Κύπρο και να έθεσε ολόκληρη την παραγωγή του «Λούης Night Show» σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά τους αποζημίωσε και με το παραπάνω όταν βρέθηκε στο γύρισμα.

Όταν η Μέγκι Ντρίο κάθισε απέναντι από τον Λούη ήταν ασυμμάζευτη.

Άλλωστε το ύφος του Λούη σαν η Μέγκι μίλησε για τη νικήτρια του GNTΜ, Ειρήνη Καζαριάν μιλά από μόνο του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όσα είπε η Μέγκι στο τρέιλερ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE