Τα γλυκόλογα και τα χάδια «έριξαν» την Κύπρια του Power of Love – Κι ας έμαθε ότι ο Τζόνι τα είχε με Λεμεσιανή - VIDEO

Τα γλυκόλογα και τα χάδια «έριξαν» την Κύπρια του Power of Love – Κι ας έμαθε ότι ο Τζόνι τα είχε με Λεμεσιανή - VIDEO

Η Άννα Ελευθερίου δήλωνε ενθουσιασμένη μετά το κόκκινο δωμάτιο που είχε με τον Τζόνι, ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία τον έχει τον τρόπο του. 

Την Άννα Ελευθερίου προσκάλεσε ο Γιάννης Αμπατζόπουλος στο κόκκινο δωμάτιο την Τετάρτη, 9/1. Οι δύο παίκτες του Power of Love, είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, με τον Γιάννη να μιλά ανοικτά για τις πρώην σχέσεις του, αλλά και τη ζωή του πριν το ριάλιτι.

Ο ίδιος δεν δίστασε να κρύψει την συμπάθειά του προς το πρόσωπο της Άννας, σφίγγοντας το χέρι της, αλλά και κάνοντας ένα αρκετά θετικό σχόλιο για εκείνη.

«Τελειώνει και ο χρόνος» είπε ο Γιάννης πιάνοντας τον καρπό του χεριού της Άννας. «Τους παλμούς μου μετράς;» ρώτησε εκείνη. «Δεν σου αρέσω; Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος», ήταν τα λόγια του Γιάννη ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τη συνάντησή του με την Άννα. 

Όσο για την Άννα, μετά την συνεύρεσή της με τον Τζόνι δήλωσε ενθουσιασμένη. Του έμαθε κυπριακά και διαπίστωσε ότι τα είχε με Κύπρια, κάτι το οποίο έφερε ακόμα πιο κοντά την Κύπρια παίκτρια με τον δημοφιλέστερο παίκτη του reality αγάπης. 

Δείτε το παρακάτω video στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE