Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με γραπτή ανακοίνωση η ΔΗΠΑ, παρουσιάζει τις βλέψεις της.

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη», ανέφερε κατά την κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΠΑ ο Πρόεδρος της Μάριος Καρογιάν.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρογιάν, εντός 15 ημερών αναμένεται να  ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της Δημοκρατικής Παράταξης, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τέταρτης 09/01 στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος  Καρογιάν, δήλωσε πως νοιώθει ευτυχής που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου λειτουργεί  το πρώτο σωματείο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που βιώνει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μετά την οικονομική κρίση και υπογράμμισε την ανάγκη, πέρα από τους αριθμούς που ευημερούν, να ευημερήσουν και οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε, οι θυσίες του λαού, των πολιτών, να τύχουν ανταλλάγματος και να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην κοινωνία μας.

«Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE