ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες μετά το Νοσοκομείο εντοπίστηκε νεκρή- Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες μετά το Νοσοκομείο εντοπίστηκε νεκρή- Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα

Στις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι οικείοι της 57χρονης Φωτεινής Σταύρου, καθηγήτριας από την Λάρνακα, για να μάθουν τα αίτια θανάτου, αφού λίγες ώρες νωρίτερα η γυναίκα είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο και αφού δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της, πήρε εξιτήριο.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline, ότι συγγενικό πρόσωπο της 57χρονης, είχε εντοπίσει την άτυχη γυναίκα νεκρή στο σπίτι της την Τετάρτη (9/1), ενώ το προηγούμενο βράδυ (8/1) η 57χρονη είχε επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού δεν ένοιωθε καλά.

Οι γιατροί αφού εξέτασαν τη γυναίκα, στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο, αφού δεν κρίθηκε αναγκαία η περαιτέρω νοσηλεία.

Στη σορό της άτυχης καθηγήτριας πραγματοποιήθηκε νεκροτομή, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE