ΠΑΦΟΣ: Αντιδρά με εκμίσθωση λεωφορείων η Κυβέρνηση- Θα βρουν απέναντι τους οδηγούς

ΠΑΦΟΣ: Αντιδρά με εκμίσθωση λεωφορείων η Κυβέρνηση- Θα βρουν απέναντι τους οδηγούς

Επτά λεωφορεία από εταιρία της Λεμεσού και τρία από εταιρία της Πάφου, φαίνεται να επιστρατεύει η Κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει τη μεταφορά μαθητών σε σχολεία της Πάφου, τη Δευτέρα 14/1.

Όπως μετάδωσε το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, στο δελτίο ειδήσεων των 18:00 της Πέμπτης (10/1), πληροφορίες που κατέχουν εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (Ο.ΣΥ.ΠΑ.), αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση, προτίθεται να εκμισθώσει λεωφορεία με σκοπό τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία τους.

Συγκεκριμένα επτά λεωφορεία από εταιρία με έδρα τη Λεμεσό και τρία από Πάφο, δηλαδή 10 στο σύνολο, θα εκμισθωθούν για τη μεταφορά μαθητών, μετά την κρίση στο τομέα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, μετά και τα απεργιακά μέτρα των οδηγών λεωφορείων, που αντιδρούν στην καθυστερημένη καταβολή των μισθών τους.

Πάντως, όπως λέχθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, η εκμίσθωση των λεωφορείων, θα βρει τους οδηγούς λεωφορείων απέναντι.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE