Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
«Δεν είμαστε 100% βέβαιοι για το τι λέει ο εκφωνητής, αλλά είμαστε 100% βέβαιοι ότι το δικό μας Νο.13 θα σκοράρει μερικά ακόμα γκολ», έγραψαν οι γαλαζοκίτρινοι στα social και πήραν απάντηση από Ιορδανούς φαν του Τάμαρι!
Ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ παρατηρήσαμε ότι οι Ιορδανοί μετάφρασαν τα λόγια του σπίκερ. «Είπε πως ο Τάμαρι ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου σήμερα», έγραψαν αρκετοί συμπατριώτες του Τάμαρι.
Είναι γεγονός πως ο 21χρονος Ιορδανός είναι κάτι σαν ήρωας στη χώρα του και οι φαν του δεν χάνουν ευκαιρία να τον αποθεώσουν και σε κάθε ποστ του ΑΠΟΕΛ με… Τάμαρι γίνεται χαμός.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις