Παραμένει πρώτος ο Γιάννης στην Ανατολή! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παραμένει πρώτος ο Γιάννης στην Ανατολή! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στη πρώτη θέση των ψήφων στην Ανατολή για το All Star Game. Κυρίαρχος ο Λεμπρόν Τζέιμς στη Δύση, εντυπωσιάζουν οι Ντέρικ Ρόουζ και Λούκα Ντόντσιτς.

Παραμένει κυρίαρχος στην Ανατολή ο Γιάννης! Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στη πρώτη θέση των ψήφων με 2,670,816, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς (2,779,812) κερδίζει την μάχη με τον Στεφ Κάρι (2,094,158) στη Δύση.

Πίσω από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Κάιρι Ίρβινγκ (2,381,901) και Καουάι Λέοναρντ (2,092,806), ενώ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Λούκα Ντόντσιτς και Ντέρικ Ρόουζ!

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας σταρ θα βρεθεί στη θέση του αρχηγού της Ανατολής, κάτι που θα προσθέσει ακόμα ένα σημαντικό παράσημο στη καριέρα του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ωστόσο, η ψηφοφορία συνεχίζεται και έχει ενδιαφέρον να δούμε την επόμενη καταμέτρηση των ψήφων.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE