Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα εξέλιξη και ΕΝΤΑΛΜΑ για την υπόθεση βιασμού!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα εξέλιξη και ΕΝΤΑΛΜΑ για την υπόθεση βιασμού!

Ένταλμα από τις Αρχές της Νεβάδα για λήψη DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να εξακριβωθεί αν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο φόρεμα της Καθρίν Μαγιόρκα, η οποία κατηγορεί τον Πορτογάλο σταρ για βιασμό.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Wall Street Journal», oι Αρχές της Νεβάδα εξέδωσαν ένταλμα για τη λήψη DNA του Πορτογάλου στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να εξακριβωθεί αν αυτό ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της Μαγιόρκα, το… μοιραίο βράδυ στο Λας Βέγκας.

Ο Independent επικοινώνησε με την αστυνομία του Λας Βέγκας, με τους εκπροσώπους του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τις ιταλικές Αρχές, αλλά καμία από αυτές δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE