Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα εξέλιξη και ΕΝΤΑΛΜΑ για την υπόθεση βιασμού!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα εξέλιξη και ΕΝΤΑΛΜΑ για την υπόθεση βιασμού!

Ένταλμα από τις Αρχές της Νεβάδα για λήψη DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να εξακριβωθεί αν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο φόρεμα της Καθρίν Μαγιόρκα, η οποία κατηγορεί τον Πορτογάλο σταρ για βιασμό.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Wall Street Journal», oι Αρχές της Νεβάδα εξέδωσαν ένταλμα για τη λήψη DNA του Πορτογάλου στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να εξακριβωθεί αν αυτό ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της Μαγιόρκα, το… μοιραίο βράδυ στο Λας Βέγκας.

Ο Independent επικοινώνησε με την αστυνομία του Λας Βέγκας, με τους εκπροσώπους του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τις ιταλικές Αρχές, αλλά καμία από αυτές δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE