Ο Μπρου ΜΠΑΙΝΕΙ, ο Καραγιόλ ακόμα είναι ΑΛΛΟΥ…

Ο Μπρου ΜΠΑΙΝΕΙ, ο Καραγιόλ ακόμα είναι ΑΛΛΟΥ…

Στους λόγους που ο φετινός Απόλλωνας δεν έχει την δυναμική της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, δικαιολογημένα μπαίνει και η παράμετρος, ότι δεν βοηθήθηκε ικανοποιητικά απο τις καλοκαιρινές μετεγγραφές. 

Στον Μπρου δώσαμε την έξωθεν μαρτυρία, ότι ταλαιπωρήθηκε απο… κάμποσες θλάσεις. Ο Γάλλος χαφ τις τελευταίες εβδομάδες που είναι καλά (χτυπάνε συνεχώς ξύλο οι Απολλωνίστες), δείχνει να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας.

Προχτές στην «Αρένα» στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ήταν καλούτσικη η συνολική του παρουσία. 

Ο παίχτης που συνεχίζει να είναι… αλλού, είναι ο Μουσταφά Καραγιόλ. Τον είχαν παρουσιάσει ως… υπέρβαση οι διοικούντες (επειδή πληρώνεται και αδρά), αλλά στο γήπεδο μέσα, ακόμα δεν έκανε το «μεγάλο» ματς. 

Ο Αυγουστή τον πιστεύει τον παίχτη, αν θα ξεκινήσει να τον… δικαιώνει, θα το δείξει ο χρόνος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.