ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο 42χρονος Χάρης για υπόθεση απαγωγής και προμήθειας ουσιων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο 42χρονος Χάρης για υπόθεση απαγωγής και προμήθειας ουσιων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη βοήθεια του κοινού, ζητά η Αστυνομία Κύπρου την Παρασκευή (11/1), για εντοπισμό προσώπου που καταζητείται.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΧΑΡΗ ΤΣΙΑΚΚΑ, 42 ετών, από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, γραπτών απειλών, κοινής επίθεσης και παράνομης χρήσης, κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών.

Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και στις 4 Ιανουαρίου, 2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE